Bli ledare

Vad roligt att du vill engagera dig hos oss i Holmsundsgymnasterna! 


Vi söker alltid nya ledare för att ha möjlighet att starta fler trupper och ge fler barn chansen att få prova på gymnastik. Vi behöver i första hand dig som vill vara huvudansvarig ledare, men är också alltid i behov av hjälpledare.


Vi arbetar alltid flera ledare tillsammans i en trupp där det finns minst en ansvarig huvudledare med tidigare erfarenhet av gymnastik. Dina övriga ledarkolleger kan vara föräldrar till gymnaster eller aktiva gymnaster från cirka 14 års ålder. Gymnastikförbundet har en tydlig utbildningsplan för att säkerställa trygg träning av hög kvalitet. Föreningen hjälper dig med de utbildningar du behöver.


Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna. Vi kontaktar dig om det finns möjlighet att starta en ny trupp eller om vi har en lämplig trupp där du kan gå in som hjälpledare.


Föräldrar som ställer upp som hjälpledare får förtur att ta in sitt barn i truppen.Genom att anmäla dig godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Typ
Välj de alternativ som passar dig bäst 
Huvudledare
Hjälpledare
Familjegymnastik 3-5 år
Barngymnastik 5-8 år
Barngymnastik 8-10 år
Truppgymnastik 11-13 år (tävlingsgymnastik)
Truppgymnastik 13 år och uppåt (tävlingsgymnastik)
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på vår officiella hemsida, www.holmsundsgymnasterna.se 
JA
NEJ
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport