Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Holmsundsgymnasterna
Välkommen till våran hemsida!

Välkommen till GF Holmsundsgymnasternas webbplats!


Synpunkter på webbsida eller information? Kontakta Webmaster.
Påminnelse, riktlinjer för minskad smittspridning
2020-09-21 09:30
Terminen är i full gång och vi vill börja med att tacka er föräldrar för att ni är så duktiga och följer de riktlinjer vi satt upp för att minska smittspridningen av COVID-19

Lägger in dem som en påminnelse här nedan och vill samtidigt förtydliga att ni är mer än varmt välkomna att höra av er till oss om ni på något sätt är osäkra ang riktlinjerna. Maila holmsundsgymnasterna@gmail.com eller ring 070-595 36 25 (Sofi, administratör).

  • För att hålla ner antalet personer i hallen så vill vi att ni lämnar av era barn och sedan själva lämnar hallen. Ta en promenad, åk hem… var inte kvar och höj antalet människor på samma plats.


  • Vi kommer eventuellt avsätta tid till att se till så alla barn tvättar händerna. Vi ber er föräldrar att uppmana era barn att göra det!


  • Vi kommer tillhandahålla handsprit eftersom barnen oundvikligen kommer att ta på samma redskap under träningen.


  • Kapp/Omklädningsrummen använder vi så lite som möjligt. Barnen kommer ombytta och hänger endast av sig ytterkläder i omklädningsrummen.


  • Märk vattenflaskor med namn TYDLIGT, så inte barnen riskerar att använda någon kompis flaska.


  • Vi ber alla föräldrar att hålla koll på sin mail inför varje träningstillfälle. Träningar kan komma att ställas in med kort varsel om det är så att ledare uppvisar förkylningssymtom. Blir det för få ledare på träningarna så ställs de in av säkerhetsskäl. (Tips är att alltid ha ett öga på sin mails skräpkorg, så inte våra mail hamnar där).


  • Och såklart, medlemmar stannar hemma om man uppvisar någon form av förkylningssymtom. Stanna även hemma om det är så att ni har en samboende som är hemma från jobb/skola/förskola, sjuk med förkylningssymtom.

BOKNING för höstterminen 2020
2020-07-31 12:47

Hej alla medlemmar och ni som önskar bli medlem/deltagare i någon trupp!

 

Här kommer länken till bokningssidan. Bokningen öppnar imorgon, 1 augusti 2020.

 

REDAN MEDLEM SEDAN TIDIGARE; ALLA måste aktivt gå in och boka om sin tidigare plats för att få fortsätta träna under höstterminen. Bokning måste ske INNAN den 17 augusti 2020 kl 18.00, då vi släpper kvarvarande platser till allmänheten.

 

https://sportadmin.se/book/?F=E56FC37B-D210-43E8-808F-0356899C4E67

 

(om länken inte är automatiskt "klickbar" så kan ni kopiera och klistra in den i ett nytt fönster. Alternativt markera hela länken och sedan högerklicka och välja "Öppna http://sportadmin....")

 

NYA MEDLEMMAR; den 17 augusti 2020 kl 18.00 kommer bokningen att öppnas för er som önskar boka ny plats i någon av våra trupper. Om det finns ledig plats i någon trupp kommer det att synas på bokningssidan. Om det står "Ej Bokningsbar" eller "Fullbokad" är truppen tyvärr redan fylld.

 

Om ni som nya medlemmar letar plats och endast finner att truppen ni önskar är full/ej bokningsbar kan ni klicka på "Prenumerera". Om vi skulle släppa fler platser eller om det av någon anledning uppkommer ledig plats så får ni mail/notis om detta. Det är då först till kvarn som gäller.


OBS! Vi har ingen kö-funktion. Om trupperna är fyllda, om plats ej finns, går det inte att ställa sig i kö.


Eventuella frågor om bokningen skickar ni till holmsundsgymnasterna@gmail.com eller ringer/sms:ar till 070-595 36 25 (Sofi Lindberg, admin)

UTOMHUSTRÄNINGAR!
2020-04-20 12:31
Hej

Från och med vecka 18 kommer vi att starta upp med utomhusträningar. 

Invänta kallelse från er grupps respektive ledare för mer information.

ÄNTLIGEN!!  :-)

Viktigt att alla medlemmar respekterar att man måste avstå träning om man känner sig sjuk eller visar minsta lilla symtom på sjukdom. Vi stannar också hemma om någon av våra nära familjemedlemmar är sjuka. 
Uppdatering – COVID 19
2020-03-26 12:19

Styrelsen har beslutat att fortsatt pausa terminen. 


Detta för att läget fortfarande känns osäkert. Vi fortsätter alltså hålla stängt fram till och med påsklovet.


Vi kommer att ta nytt beslut dagarna innan påsklovet. Hoppas då på godare nyheter!


Beroende på hur situationen utvecklar sig så finns en plan om att alla trupper ska komma igång med utomhusträning för de medlemmar som vill, från vecka 17. 


Vi ser fram emot mer rörelse i vardagen! 

Tävling 9-10 maj INSTÄLLD
2020-03-20 08:08
Den tävling som var planerad att hållas av oss 9-10 maj på Umeå Energi Arena är inställd.

Till er som redan hunnit anmäla er som funktionärer vill vi rikta ett stort TACK! Så härligt att ni ville vara med och hjälpa till under vår tävlingshelg. STORT TACK!

Vi får se fram emot nästa chans att anordna tävling i framtiden  :-)

Hoppas ni alla får chansen att njuta av det vackra vädret vi verkar bjudas på denna helg!

Hälsningar 
Styrelsen, Holmsundsgymnasterna
Nyheter från våra grupper
Fjärilarna, 01/01 11:18 
Action-truppen, 16/04 12:51 
Stjärnorna, 07/02 20:36 
Action-truppen, 09/01 18:16