SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsundsgymnasterna
Välkommen till våran hemsida!

Välkommen till GF Holmsundsgymnasternas webbplats!


Synpunkter på webbsida eller information? Kontakta Webmaster.
Vårterminen 2021, uppdaterade riktlinjer
2021-03-11 12:01

Terminsstart Våren 2021

 

Under veckoslutet kommer alla medlemmar få mail från sina respektive trupper. Ni kommer få info om när ert barns träning börjar. Ni bli ombedda att meddela truppens ledare ifall ni önskar delta, pausa eller sluta helt.

 

Om ni väljer att pausa så behåller ni er plats i truppen. Ni kommer då att stå kvar på trupplistan med möjligheten att boka in er för nästkommande termin som vanligt. Denna möjlighet finns för att alla ska känna att denna termins träningar verkligen är frivilliga. Ingen ska behöva känna att de måste delta denna termin bara för att behålla sin plats. Om man känner oro för smitta kan man alltså själv lugnt avgöra om man vill vara med på träningarna eller inte.

 

Vi vill påminna om våra uppdaterade riktlinjer och förhållningsregler. Mycket viktigt att vi alla följer dessa. Vi har fått förtroendet från regeringen och Folkhälsomyndigheten att hålla träningar för att se till barns behov av aktivitet och social samvaro. Mycket viktigt att vi gör vårt absolut yttersta för att behålla det förtroendet.

 

När vi ser hur terminen fortlöper kommer fakturor för medlems- och träningsavgiften att skickas ut till de som valt att delta.

 

Tyvärr har vi inte möjlighet att starta följande trupper denna termin. Dessa trupper hålls intakta och kommer således kunna boka in sig som vanligt till hösten 2021.

 

Lejonen (söndagar, stora hallen på Storsjö)

Blixtarna (söndagar, stora hallen på Storsjö)

Fjärilarna (tisdagar, Olasjöhallen)

 

 

Här kommer de uppdaterade riktlinjerna som en påminnelse, LÄS NOGA och FÖLJ! Tack!

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni på något sätt är osäkra ang riktlinjerna. Maila holmsundsgymnasterna@gmail.com eller ring 070-595 36 25 (Sofi, administratör).

 

  • För att hålla ner antalet personer i hallen så vill vi att ni lämnar av era barn och sedan själva lämnar hallen. Ta en promenad, åk hem… var inte kvar och höj antalet människor på samma plats. Hämtning och lämning sker utanför hallen. Vi behöver göra allt vi kan för att hålla ner antalet personer i entréhallar och andra utrymmen.
  • Vi kommer eventuellt avsätta tid till att se till så alla barn tvättar händerna. Vi ber er föräldrar att uppmana era barn att göra det!
  • Vi kommer tillhandahålla handsprit eftersom barnen oundvikligen kommer att ta på samma redskap under träningen.
  • Kapp/Omklädningsrummen använder vi så lite som möjligt. Barnen kommer ombytta och hänger endast av sig ytterkläder i omklädningsrummen.
  • Märk vattenflaskor med namn TYDLIGT, så inte barnen riskerar att använda någon kompis flaska.
  • Vi ber alla föräldrar att hålla koll på sin mail inför varje träningstillfälle. Träningar kan komma att ställas in med kort varsel om det är så att ledare uppvisar förkylningssymtom. Blir det för få ledare på träningarna så ställs de in av säkerhetsskäl. (Tips är att alltid ha ett öga på sin mails skräpkorg, så inte våra mail hamnar där).
  • Och såklart, medlemmar stannar hemma om man uppvisar någon form av förkylningssymtom. Stanna även hemma om det är så att ni har en samboende som är hemma från jobb/skola/förskola, sjuk med förkylningssymtom. Om någon i familjen väntar på provsvar ang COVID-19 ska alla i familjen stanna hemma till resultat erhållits. Vid bekräftad COVID-19 stannar såklart alla hemma enligt allmänna rekommendationer.
ÅRSMÖTE 18 mars 2021, kl 19.00
2021-02-26 09:22
VÄLKOMNA

till

Holmsundsgymnasternas Årsmöte 2021

Datum: Torsdagen den 18 mars 2021

Tid: Kl. 19.00

Plats: Mötet kommer hållas digitalt. Medlemmar som önskar delta ombeds kontakta oss på holmsundsgymnasterna@gmail.com senast kl 16.00 samma dag som mötet ska hållas.

 

Mötet kommer hållas via Google Meet. Mer info fås om man anmäler sig via mail enligt ovan.


Eventuella motioner som önskar behandlas under årsmötet skall skickas till: holmsundsgymnasterna@gmail.com, senast torsdag den 11/3 2021.

 

Våra stadgar och övrig medlemsinformation finns att tillgå på vår hemsida www.holmsundsgymnasterna.se (under fliken dokument). 

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga senast 7 dagar innan årsmötet.

VÅRTERMINEN 2021
2021-02-12 12:22

Vi har för avsikt att starta upp vår gympa-termin vecka 11, veckan efter sportlovet.


Anmälningsförfarandet kommer se lite annorlunda ut inför denna termin. Vi kommer inte att använda det bokningssystem som vi använt de senaste terminerna. Gymnaster som var aktiva under förra terminen, hösten 2020, kommer automatiskt att läggas till i nuvarande period, våren 2021. Medlemmar kommer alltså att få ett mail med information om när terminen startar. Detta mail kommer att skickas ut runt vecka 8/9. När ni får det mailet önskar vi att ni meddelar om ni har för avsikt att delta denna termin. Eller om ni önskar pausa eller sluta helt. Om ni väljer att pausa innebär det att ni står kvar som ”vilande” medlem i era respektive trupper och tappar därför inte er plats inför nästkommande termin, hösten 2021.


Vi kommer inte att ta emot några ny-anmälningar. Detta för att hålla ner antalet medlemmar i trupperna, endast medlemmar från förra terminen erbjuds alltså plats.


Med tanke på rådande pandemi kommer en del träningstider att ändras. När ni får ert mail är det därför viktigt att ni läser det noggrant innan ni svarar angående ert deltagande. Pandemilagen medför att vi måste hålla oss till det maxantal personer som är satt för varje hall vi hyr. Vissa trupper kan komma att behöva delas upp i två grupper för att få plats. Vilket innebär att dessa uppdelade trupper endast kommer få träna varannan vecka.


Alla avgifter kommer såklart att regleras efter den mängd träningstid som vi kan erbjuda. När vi ser att terminen fungerar som vi tänkt kommer fakturor skickas ut till medlemmarnas mail med medlems- och terminsavgiften.


Vi ber er respektera våra ledares livssituationer och val/möjlighet att vara ledare denna termin. Det kan tyvärr bli så att någon/några trupper inte kan träna denna termin.


Inför start kommer vi såklart återigen sända ut påminnelse om de restriktioner vi måste förhålla oss till för att kunna utföra våra träningar på ett säkert sätt.


Nu håller vi alla tummar och tår att planeringen håller och att smittspridningen håller sig lugn i Umeå-området.


Till alla medlemmar; Trevlig helg! och håll utkik i era mailkorgar för mer info framöver.


//Styrelsen Holmsundsgymnasterna

Vårterminen 2021...
2021-01-18 13:21

Vi vill bara informera att vi tyvärr inte har någon ny information om när vi kan dra igång terminen.

Då hallarna runt om i Umeå fortfarande är stängda sa avvaktar vi nya besked från kommunen.

//Styrelsen Holmsundsgymnasterna

Vårterminen 2021
2020-12-19 13:03
I vanliga fall hade bokningen för kommande vårtermin redan varit igång vid det här laget. 

Vi kommer dock att skjuta på starten av vårterminen. Detta tills vi vet mer angående restriktioner och rekommendationer angående att minska smittspridning. Det känns tryggare både för oss som förening och även för er som bokar. Förhoppningen är att mindre restriktioner i kombination med uppstart av vaccinering ska ge oss en klarare bild av hur terminen ska gå till, samt hur vi får utöva vår älskade sport. 

I och med att vi skjuter fram bokningen och starten av terminen kommer vi då också såklart att förlänga terminen. Så när vi väl är igång kommer terminen att fortlöpa längre in i maj/juni. 

Bokningen kommer att fungera precis som vanligt vad gäller turordning. Redan aktiva gymnaster med plats i grupp kommer att få sin chans att boka först. Efter cirka 3 veckor släpper vi sedan eventuellt lediga platser till allmänheten, för ny-anmälningar. 

Vi går ut med mail till medlemmarna samt nyhet på hemsidan då vi vet datum för start av bokningen. 

Har ni frågor om detta är ni som vanligt välkomna att höra av er till oss på holmsundsgymnasterna@gmail.com

Önskar er en fin JULHELG och ett trevligt NYÅRS-firande!  //Styrelsen Holmsundsgymnasterna
Nyheter från våra grupper
Fjärilarna, 01/01 11:18 
Action-truppen, 16/04 12:51 
Stjärnorna, 07/02 20:36 
Action-truppen, 09/01 18:16