SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsundsgymnasterna
Barngymnastik och truppgymnastik

Familjegympa öppen grupp (2019, 2020, 2021)

Vårterminen 2024 testar vi ett nytt koncept som vi kallar ”Familjegympa öppen grupp”. Läs nedan information noggrant om hur det går till.

 

För vem?

Barn födda 2019, 2020 och 2021. Observera att denna grupp bara är för barn som inte redan har en plats i föreningen.

 

Träningstid

Torsdag, Sandviksskolans gymnastiksal

  • Pass 16:30-17:20
  • Pass 17:30-18:20

OBS! Det är bara tillåtet att boka sig på ett pass per vecka (tänk på varandra och att så många som möjligt ska få vara med). Var noga med att du bokar det pass som du sedan går på.

 

Det kan vara lite knepigt att hitta till gympasalen. Om man kommer från parkeringen går man upp mot det bruna huset, genom grinden till höger. Gå över bruna husets gård och in på gården som hör till det blå huset. Ingången till gympasalen ligger på gaveln av det blå huset, märkt med skylten "06".

 

Vad betyder ”öppen grupp”?

Deltagarna i gruppen behöver inte bli medlemmar i föreningen och betalar inte heller en fast terminsavgift. Detta är mer av ett drop-in-alternativ där du kommer när du kan och swishar en mindre summa (ca 40kr) de tillfällen du och ditt barn deltar. Alla deltagare är försäkrade av en gruppförsäkring som är tecknad av föreningen.

 

Vad innebär Familjegympa?

Varje barn har med sig en vuxen som deltar tillsammans med och ansvarar för barnet under träningen. Vi har ledare på plats som gör redskapsbanor, ger tips och håller i gemensam uppvärmning och avslutning.

 

Måste jag anmäla mitt barn?

Ja! För att delta behöver du göra en intresseanmälan via nedan bokningslänk. Du bokar alltså inte en fast plats för ditt barn i denna grupp, utan barnets namn hamnar på en intresselista. 

 

https://sportadmin.se/book/?F=E56FC37B-D210-43E8-808F-0356899C4E67 

 

(Observera att texten som står på bokningssidan angående avgifter alltså inte gäller för att anmäla sitt intresse till denna grupp.)

 

Eftersom vi är i en ganska liten hall behöver vi tyvärr begränsa antalet deltagare per gång. Ledarna kommer inför varje tillfälle att skicka ut en kallelse per mail till alla som står med på intresselistan, med ett begränsat antal som kan anmäla sig till just det tillfället. Först till kvarn kommer att gälla, kort och gott.


Hur vet jag om vi får plats på en träning?

Ladda gärna ner SportAdmins Medlemsapp för att få kallelsen direkt i mobilen och enkelt se om det finns plats att boka. Det kommer att stå om det är fullt. När namnet står på listan i kallelsen under "Kommer" är platsen bokad. Om du vill ta med mer än ett barn, kom ihåg att du behöver svara på kallelsen för varje enskilt barn. Om du har bokat en plats på träningen men får förhinder, kom ihåg att gå in i kallelsen igen och avboka för att ge någon annan chansen att vara med! Detta innebär alltså att det kan öppnas upp platser eftersom, så man kan alltid gå in i kallelsen igen och kolla.

 

Vår förhoppning med denna grupp är att ge några fler barn möjlighet att gympa med oss åtminstone ett par gånger under terminen.

 

Varmt välkomna! 

 

Frågor? Hör av er till holmsundsgymnasterna@gmail.com.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GF Holmsundsgymnasterna, 18/04 09:43 
GF Holmsundsgymnasterna, 22/03 09:33 
GF Holmsundsgymnasterna, 05/03 10:13 
GF Holmsundsgymnasterna, 04/03 12:44 
GF Holmsundsgymnasterna, 27/02 10:22 
GF Holmsundsgymnasterna, 16/02 13:40