SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsundsgymnasterna
Barngymnastik och truppgymnastik

Truppgymnastik för barn, ungdomar och unga vuxna

 

Under fliken "Om föreningen" hittar du information om vår verksamhet och vilka träningsformer vi har som mål att erbjuda våra medlemmar. Bokning till någon av våra trupper sker två gånger per år, via hemsidans bokningssystem. Läs mer under fliken "Bli medlem".

 

Aktuella trupper hittar du i toppmenyn under flikarna "Barn och ungdom" samt "Tävling". 

 
Vid frågor eller funderingar, kontakta föreningsadministratören per mail.
Sportlovsgympa, barn 3-6 år
2024-02-27 10:22

Dag: onsdag 6 mars
Tid: 16:15-17:00
Plats: Storsjöhallen, Holmsund

För vem? Barn 3-6 år + medföljande förälder. Öppet för både medlemmar och icke medlemmar, ingen bokning behövs.
 
Hur går det till? Vi har ledare på plats som plockar fram en rolig redskapsbana. Vi startar med en gemensam uppvärmning och avslutar sedan med lek tillsammans. Däremellan rör sig barnen fritt runt banan. Observera att du som förälder ansvarar för ditt barns deltagande under hela tiden!
 
Kostnad? Swisha efter förmåga, cirka 20-60 kronor, på plats i hallen.

Frågor? Kontakta holmsundsgymnasterna@gmail.com 

Vi testar ett nytt koncept...
2024-02-16 13:40

Familjegympa öppen grupp, 3-5 år

 

Nu startar vi en ”Familjegympa öppen grupp” för barn födda 2019, 2020 och 2021. Observera att denna grupp bara är för barn som inte redan har en plats i föreningen. Det kan handla om ett barn i familjen som inte lyckats få plats i annan grupp, eller att ni tipsar en granne eller vän.

 

Vi kommer att hålla till i Sandviksskolans gymnastiksal, torsdagar 17:30-18:30.

 

Vad betyder ”öppen grupp”?

Deltagarna i gruppen behöver inte bli medlemmar i föreningen och betalar inte heller en fast terminsavgift. Detta är mer av ett drop-in-alternativ där du kommer när du kan och swishar en mindre summa de tillfällen du och ditt barn deltar. Alla deltagare är försäkrade av en gruppförsäkring som är tecknad av föreningen.

 

Vad innebär Familjegympa?

Varje barn har med sig en vuxen som deltar tillsammans med och ansvarar för barnet under träningen. Vi har ledare på plats som gör redskapsbanor, ger tips och håller i gemensam uppvärmning och avslutning.

 

Måste jag anmäla mitt barn?

Ja! För att delta behöver du göra en intresseanmälan via vår hemsida och bokningslänk:

 

https://sportadmin.se/book/?F=E56FC37B-D210-43E8-808F-0356899C4E67

 

(Observera att texten som står på bokningssidan angående avgifter alltså inte gäller för att anmäla sitt intresse till denna grupp.)

 

Eftersom vi är i en ganska liten hall behöver vi tyvärr begränsa antalet deltagare. Ledarna kommer inför varje tillfälle att skicka ut en kallelse per mail till alla som står med på intresselistan, med ett begränsat antal som kan anmäla sig till just det tillfället. Först till kvarn kommer att gälla, kort och gott.

 

Vår förhoppning med denna grupp är att ge några fler barn möjlighet att gympa med oss under våren.

 

Varmt välkomna! 

BOKNING Vårterminen 2024
2023-12-18 10:40

Hej alla medlemmar och ni som önskar bli medlem/deltagare i någon trupp!

 

Här nedan ser ni länken till bokningssidan.

 

Bokningen öppnar idag, 18 december 2023 (för redan aktiva medlemmar)

 

REDAN MEDLEM SEDAN TIDIGARE; ALLA måste aktivt gå in och boka om sin tidigare plats för att få fortsätta träna under vårterminen. Bokning måste ske INNAN den 7 januari 2024 kl 18.00 för att man ska få behålla sin plats.

 

https://sportadmin.se/book/?F=E56FC37B-D210-43E8-808F-0356899C4E67

 

(om länken inte är automatiskt "klickbar" så kan ni kopiera och klistra in den i ett nytt fönster. Alternativt markera hela länken och sedan högerklicka och välja "Öppna http://sportadmin....")

 

NYA MEDLEMMAR; Den 8 januari 2024 kl 18.00 kommer bokningen att öppnas för er som önskar boka ny plats i någon av våra trupper. Om det finns ledig plats i någon trupp kommer det att synas på bokningssidan. Om det står "Ej Bokningsbar" eller "Fullbokad" är truppen tyvärr redan fylld.

 

OBS! Vi har ingen kö-funktion. Om trupperna är fyllda, om plats ej finns, går det inte att ställa sig i kö.

 

Eventuella frågor om bokningen skickar ni till holmsundsgymnasterna@gmail.com eller ringer/sms:ar till 070-595 36 25 (Sofi Lindberg, admin)

 

OBS! Bokningssystemet kräver att barnet har ett svenskt personnummer. Om ert barn saknar svenskt personnummer måste ni höra av er till oss i god tid innan bokningen öppnar. Vi kan då lägga in ert barn manuellt i vårt system. Då får ni samma chans som alla andra att boka när bokningen öppnar för ny-anmälningar.

Jullovsgympa, barn 3-6 år
2023-12-04 09:49

Dag: 27 december
Tid: 09:30-10:30
Plats: Storsjöhallen, Holmsund

För vem? Barn 3-6 år + medföljande förälder. Öppet för både medlemmar och icke medlemmar, ingen bokning behövs.
 
Hur går det till? Vi har ledare på plats som plockar fram en rolig redskapsbana. Vi startar med en gemensam uppvärmning och avslutar sedan med lek tillsammans. Däremellan rör sig barnen fritt runt banan. Observera att du som förälder ansvarar för ditt barns deltagande under hela tiden!
 
Kostnad? Swisha efter förmåga, cirka 20-60 kronor, på plats i hallen.

Frågor? Kontakta holmsundsgymnasterna@gmail.com