SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsundsgymnasterna
Välkommen till våran hemsida!

Välkommen till GF Holmsundsgymnasternas webbplats!


Synpunkter på webbsida eller information? Kontakta Webmaster.
Träning igen! :-)
2021-05-18 08:38

Hej

 

Från och med idag testar vi att köra igång träningarna igen.

 

Vi påminner att alla ska följa våra och regionens riktlinjer så vi hjälps åt att hålla smittspridningen låg.

 

Vänliga hälsningar, 

Styrelsen Holmsundsgymnasterna

Paus förlängs igen
2021-05-15 14:09

Hej!

 

På grund av rapporter från de lokala skolorna om bekräftade fall av COVID-19 förlänger vi pausen ytterligare. 

Ingen träning imorgon, söndag 16 maj. 

Förhoppningsvis kan vi hålla träning igen från och med tisdag till veckan. Alltså från och med tisdag 18 maj. 

Vi håller er uppdaterade! 

Fortsatt lite paus...
2021-05-11 08:34

Tidigare besked var att återgå till träning nu på onsdag. Då det fortfarande verkar vara flertalet barn som är hemma och väntar på provsvar så väljer vi att även ställa in denna onsdags och torsdags träning (12 och 13 maj).

Eftersom en kortare ledighet kommer (Kristi himmelsfärd på torsdag) så väntar vi ut den.

 

Nästkommande träning som får hållas, enligt denna planering, blir alltså ni som tränar på söndag (16 maj).

 

På fredag kommer vi med ny info... som förhoppningsvis låter oss återgå till träning på söndag.

 

//Styrelsen Holmsundsgymnasterna

VIKTIGT, tillfällig paus
2021-05-05 09:55

VIKTIGT, tillfällig paus!

 

ALLA TRUPPER PAUSAR SINA TRÄNINGAR från och med idag fram till och med den 11 maj. Från den 12 maj hoppas vi kunna återuppta träningarna som vanligt.

 

Då vi ser en ökad smittspridning i vårt närområde kommer vi att pausa gymnastiken helt under ca 1 vecka framåt.

 

Med hänvisning till dagens artikel i VK och regionens beslut om att skicka hem vissa skolklasser med konstaterad smitta vill vi på detta sätt hjälpa till att minimera smittspridning.

 

Vissa skolklasser, på tex Storsjöskolan, har uppmanats testa sig under denna, och början av kommande vecka. Vi avvaktar om detta beslut om distansundervisning och ökat testande för COVID-19 resulterar i fler bekräftade fall av smitta, eller om det får önskad effekt och minskar smittspridningen.

 

Så, ingen träning förrän tidigast onsdag vecka 19. Vi håller er uppdaterade!

 

Har ni funderingar ang detta är ni som vanligt varmt välkomna att maila oss på holmsundsgymnasterna@gmail.com

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen Holmsundsgymnasterna

Vårterminen 2021, uppdaterade riktlinjer
2021-03-11 12:01

Terminsstart Våren 2021

 

Under veckoslutet kommer alla medlemmar få mail från sina respektive trupper. Ni kommer få info om när ert barns träning börjar. Ni bli ombedda att meddela truppens ledare ifall ni önskar delta, pausa eller sluta helt.

 

Om ni väljer att pausa så behåller ni er plats i truppen. Ni kommer då att stå kvar på trupplistan med möjligheten att boka in er för nästkommande termin som vanligt. Denna möjlighet finns för att alla ska känna att denna termins träningar verkligen är frivilliga. Ingen ska behöva känna att de måste delta denna termin bara för att behålla sin plats. Om man känner oro för smitta kan man alltså själv lugnt avgöra om man vill vara med på träningarna eller inte.

 

Vi vill påminna om våra uppdaterade riktlinjer och förhållningsregler. Mycket viktigt att vi alla följer dessa. Vi har fått förtroendet från regeringen och Folkhälsomyndigheten att hålla träningar för att se till barns behov av aktivitet och social samvaro. Mycket viktigt att vi gör vårt absolut yttersta för att behålla det förtroendet.

 

När vi ser hur terminen fortlöper kommer fakturor för medlems- och träningsavgiften att skickas ut till de som valt att delta.

 

Tyvärr har vi inte möjlighet att starta följande trupper denna termin. Dessa trupper hålls intakta och kommer således kunna boka in sig som vanligt till hösten 2021.

 

Lejonen (söndagar, stora hallen på Storsjö)

Blixtarna (söndagar, stora hallen på Storsjö)

Fjärilarna (tisdagar, Olasjöhallen)

 

 

Här kommer de uppdaterade riktlinjerna som en påminnelse, LÄS NOGA och FÖLJ! Tack!

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni på något sätt är osäkra ang riktlinjerna. Maila holmsundsgymnasterna@gmail.com eller ring 070-595 36 25 (Sofi, administratör).

 

  • För att hålla ner antalet personer i hallen så vill vi att ni lämnar av era barn och sedan själva lämnar hallen. Ta en promenad, åk hem… var inte kvar och höj antalet människor på samma plats. Hämtning och lämning sker utanför hallen. Vi behöver göra allt vi kan för att hålla ner antalet personer i entréhallar och andra utrymmen.
  • Vi kommer eventuellt avsätta tid till att se till så alla barn tvättar händerna. Vi ber er föräldrar att uppmana era barn att göra det!
  • Vi kommer tillhandahålla handsprit eftersom barnen oundvikligen kommer att ta på samma redskap under träningen.
  • Kapp/Omklädningsrummen använder vi så lite som möjligt. Barnen kommer ombytta och hänger endast av sig ytterkläder i omklädningsrummen.
  • Märk vattenflaskor med namn TYDLIGT, så inte barnen riskerar att använda någon kompis flaska.
  • Vi ber alla föräldrar att hålla koll på sin mail inför varje träningstillfälle. Träningar kan komma att ställas in med kort varsel om det är så att ledare uppvisar förkylningssymtom. Blir det för få ledare på träningarna så ställs de in av säkerhetsskäl. (Tips är att alltid ha ett öga på sin mails skräpkorg, så inte våra mail hamnar där).
  • Och såklart, medlemmar stannar hemma om man uppvisar någon form av förkylningssymtom. Stanna även hemma om det är så att ni har en samboende som är hemma från jobb/skola/förskola, sjuk med förkylningssymtom. Om någon i familjen väntar på provsvar ang COVID-19 ska alla i familjen stanna hemma till resultat erhållits. Vid bekräftad COVID-19 stannar såklart alla hemma enligt allmänna rekommendationer.
Nyheter från våra grupper
Fjärilarna, 01/01 11:18 
Action-truppen, 16/04 12:51 
Stjärnorna, 07/02 20:36 
Action-truppen, 09/01 18:16