SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsundsgymnasterna
Barngymnastik och truppgymnastik

Umeå Energi sponsrar GF Holmsundsgymnasterna

Umeå Energi sponsrar GF Holmsundsgymnasterna 2015 för att vi ska kunna synas i sammanhang där vi kan få visa upp oss och berätta om vår verksamhet. Vi behöver nå ut till fler föräldrar och peppa dem att våga ta steget och bli ledare- det är vad som behövs för att fler barn ska kunna träna gymnastik!


Vi vill framförallt försöka värva vuxna som inte själva har erfarenhet som gymnaster, men som är nyfikna på en rolig och bra idrott och tycker om att se barn utveckla sina färdigheter och sin självkänsla.


Under hösten har vi tack vare Umeå Energis stöd kunnat medverka både vid invigningen av Umeå Energi Arena där vi fick möjligheten att presentera föreningen och vår verksamhet. Vi har även fått möjlighet att medverka med en prova-på-aktivitet under Change the Game på Nolia där ca 500 barn under dagen fick prova på gymnastik och utmana sina föräldrar i kullerbyttetävling. Många föräldrar tog sig tid att stanna och prata med våra ledare, bläddra igenom utbildningsmaterial och ställa frågor. Vi hoppas på att få se flera av er som ledare hos oss i en snar framtid!

 

Alla mår bra av att röra på sig och gymnastik är ett utmärkt och roligt sätt att träna sina motoriska färdigheter. Om vi samtidigt lyckas skapa förutsättningar för ett livslångt intresse för idrott och fysisk aktivitet så är det definitivt något som bidrar till en hållbar utveckling för Umeåborna! Forskningen visar också det som Svenska gymnastikförbundets tagit fasta på som sitt motto: ”Barn blir smarta av gympa”!


Stort tack till Umeå Energi som hjälper på vägen mot vårt mål, att alla som vill ska få plats inom gymnastiken! 


#vigörumeåbättre, @umeaenergi


Du kan sponsra vår förening "gratis" när du spelar på Svenska Spel
Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan föreningarna avgör Svenska Spels kunder. 

Gräsroten gäller för alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel på svenskaspel.se) oavsett om du spelar i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Du kan välja att stödja upp till tre föreningar. För varje spelad krona tiodubblas antalet poäng - som i sin tur delas ut till de föreningar som man valt att stödja. Poängen samlas in under ett år - insamlingsperioden är 1 oktober till 30 september. Efter periodens slut fördelar Svenska Spel 50 miljoner kronor till föreningarna proportionerligt efter hur stor andel av den totalt utdelade poängsumman som föreningarna har erhållit under året.

Förra året erhöll GF Holmsundsgymnasterna 1000kr i bidrag tack vare att du som medlem och andra supportrar valt att registrera just GF Holmsundsgymnasterna som en förening du vill stötta via Gräsroten. STORT TACK!

Om du ännu inte har registrerat dig så klicka bara på "Gräsroten", här eller i spalten här till höger och följ instruktionerna:
Umeå Energi sponsrar Lingdagen
GF Holmsundsgymnastera samarbetar med Umeå Energi för en hållbar framtid.
Lingdagen, med temat Hållbar utveckling, är den aktivitet vi genomförde 2014 som insats för en mer hållbar framtid i Umeå. #vigörumeåbättre
Umeå2014 sponsrar Lingdagen
GF Holmsundsgymnasterna är jätteglada och inte så lite stolta att vi får vara en del av Kulturhuvudstadsåret med vårt evenemang Lingdagen! Läs mer i fliken Lingdagen 2014 ovan.
Min Hälsa sponsrar GF Holmsundsgymnasterna
Elin Lindwall är vårens Min Hälsa-stipendiat 2014
Min Hälsa sponsrar GF Holmsundsgymnasterna med ett ledarstipendium som kommer att delas ut två gånger per år. Vår stipendiat våren 2014 är Elin Lindwall, ledare i C-truppen, som tilldelas stipendiet med följande nominering:

"Elin Lindwall är en engagerad och motiverad ledare och en av de få ledare i vår förening som har genomgått Svenska Gymnastikförbundets steg 1-utbildning i samtliga tävlingsgrenar, dvs Trampett, Fristående och Tumbling, samt teoriutbildningen. Elin är därmed licensierad att ansvara för gymnaster som tränar och tävlar på Rikstruppsnivå och med sitt stora engagemang både för sina gymnaster och för hela föreningen är hon oerhört viktig för vår verksamhet.

På frågan om vad som motiverar henne att pendla från stan två till tre kvällar i veckan för att leda sin grupp 10-11-åringar säger Elin:


” Jag vill att de ska känna sig som jag känner mig varje gång jag går in i hallen. Att här får jag vara mig själv. Här är jag bäst. Här kan ingen ta det ifrån mig.”


Min Hälsa och GF Holmsundsgymnasternas styrelse hoppas att Elin vill fortsätta att utvecklas i sitt ledarskap i tillsammans sina fina C-truppare och med resten av föreningen, och att hon känner den uppskattning och det erkännande som vi vill ge henne genom att tilldela henne Min Hälsa-stipendiet."

 

Min Hälsa-stipendiet är på 2500 kr och får användas till ledarskapsutbildning.

 

Idéer för livet stödjer projektet Vårda och behålla
Projektet Vårda och behålla har som mål att erbjuda våra ledare vidareutbildningar i Svenska Gymnastikförbundets regi. Vi är jätteglada att Stiftelsen Idéer för livet stöttar oss med bidrag i denna satsning!
Coop Nord sponsrar GF Holmsundsgymnasterna
Coop-Tomten sponsrade oss med 5000 kr till ett läger för våra yngre gymnaster- tack snälla Tomten och Coop Nord!
Stort paket till Holmsundsgymnasterna från Coop-Tomten!
CoopTomten lämnade årets största paket vid Julavslutningen 2012- en Voltkudde! Tack Tomten!